TMAGTVFM

The Makeup Addict’s Guide To Value For Money!

Denne palette har stået øverst på min makeup ønskeliste siden 2010 – så måske jeg godt kan forsvare at bruge 700 kr. på den her i 2014! Paletten fra Make Up For Ever indeholder 12 dækkende cremefarver og er perfekt til vilde kostumelooks, som f.eks. The Mad Hatter fra Alice in Wonderland!

Men hvis du heller ikke har svært ved at finde noget, at bruge dine penge på og makeup budgettet er tæt på ikke eksisterende, så er her mine tips til, hvor du kan spare – og endnu vigtigere hvilke mærker du bør gå efter (eller holde dig fra!)

Og selvom der stÃ¥r en del produkter under “Spendér” kan du sagtens finde nogle produkter til en fornuftig pris og en god kvalitet (minefavoritter kommer senere!). Det er bare vigtigt at du gÃ¥r efter kvalitet fremfor prisen her!

Spareguide!

Spareguide!

Denne transparente pudder bruger jeg altid, for at concealere og foundations holder længere. Billigt produkt, der sagtens kan konkurrere med MAC og Make Up For Ever.

Denne transparente pudder bruger jeg altid, for at concealere og foundations holder længere. Billigt produkt, der sagtens kan konkurrere med MAC og Make Up For Ever.

NYX – et mærke du MÃ… prøve og SKAL kende! Virkelig gode produkter! Her kan du roligt prøve løs, du bliver ikke skuffet! NYX er kendt for deres fantastiske produkter til billige penge. Deres HD Foundation samt HD Concealer er meget lig Make Up For Ever’s (kvalitet!). Jeg har ikke prøvet deres børster, men ellers kan jeg varmt anbefale alle deres produkter.

 Obs: Jumbo eyelinere fra NYX er meget bløde -så har du tunge øjenlåg, vil de smitte af, hvis ikke du fixerer dem med f.eks. Lock & Seal (ELF) eller en øjenskygge.

Kan fås i DK bl.a. hos Nelly.com – Jeg køber dog mine produkter på engelske hjemmesider. Nelly tager 51% mere for produkterne end jeg får dem til på f.eks. www.boxedbeauty.co.uk  eller www.cocktailcosmetics.co.uk

Yaby Cosmetics - utroligt farvepigmenterede produkter til en rigtig god pris!

Yaby Cosmetics – utroligt farvepigmenterede produkter til en rigtig god pris!

 

 

Yaby Cosmetics – SUK! Jeg måtte være død og kommet I Makeup-Himlen, tænkte jeg første gang jeg så Yaby Cosmetics (både udvalget og priserne!). Her får du små refills med MAX pigment fra   25-41 kr. for øjenskygger, læbestifter og cakeliners! De er lette at blende og holdbarheden er også i top! Yaby Cosmetics har også foundations, concealere mm. dem har jeg endnu ikke prøvet (men det er på to-do-listen). Det her er helt klart på min top 10 over fantastiske makeup mærker!

OBS: Tag det helt roligt, når du ser hvor små de er i virkeligheden – du får 3 g. øjenskygge for 25 kr. hvor du f.eks. ved MAC får 3 g. for 175 kr. (MAC limited typisk 1,8 g. for 195 kr.) www.cocktailcosmetics.co.uk

 

 

 

Make Up Academy

Make Up Academy

MUA (Make Up Academy) – Indtil videre har jeg kun prøvet deres ”Luxe Lip Lacquer” til 3 £ ( 27 kr.) og den er fantastisk! Det fede ved en Lip Lacquer, er at farveintensiteten er som en læbestift, holdbarheden er som en lipstain (lang) og konsistensen er som en gloss, men når den efter et par minutter tørre op flytter den sig ingen steder! Så kys kæresten og nyd et glas vin uden problemer! (husk makeup fjerner til vandfast makeup!)

Make Up Academy fås på www.muastore.co.uk

 

 

 


Zoeva – Når det kommer til Makeup børster er Zoeva efter min mening det bedste mærke EVER! Kvaliteten er som MAC og priserne ligger fra 43-145 kr. Deres øjenskygger er okay, men kræver en primer og drysser mere end NYX og Yaby. Gel lineren fra Zoeva er jeg ikke begejstret for, men deres eyelinere og liplinere er rigtig gode.

Tysk mærke (men hjemmesiden er også på engelsk) www.zoeva-shop.de

 

ELF – Har prøvet lidt af hvert af deres produkter (facial whip, makeup børster, læbestift, eyelinere og en highlighter til brynbenet – de er billige, men det er stadig spild af penge!) Bare for at nævne et par ting, så var eyelinerne for hårde og Facial Whip, som ellers var et fedt produkt, begyndte hurtigt at skille. Når jeg nu nævner ELF alligevel skyldes det 1 produkt; deres Lock & Seal til 37 kr. -bruges ovenpå eyelinere for at forhindre afsmitning, til at fixere glimmer-produkter samt kan blandes med en øjenskygge = flydende liner.

Du finder ELF her; www.eyeslipsface.co.uk

 

Coastal Scents

Coastal Scents

Coastal Scents – Deres blush-paletter er rigtig gode og du får 10 farver i paletten til 88 kr.Når det så er sagt, er det det eneste jeg kunne finde på at købe ved dem igen! Kvalitetsmæssigt kan de ikke hamle op med ovenstående mærker, på andre produkter end blush-paletterne. OBS: amerikansk hjemmeside, så tjek altid gældende toldregler inden du handler*. www.coastalscents.com

 

Du kan finde de gældende toldregler her; http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=2035302&vId=0&lang=DA

Skriv endelig, hvis der er produkter du synes jeg har glemt her i den “billige ende” samt hvad du synes om produkterne!

<3 Ha’ en dejlig fredag aften :-)

Endnu ingen kommentarer.

Skriv en kommentar