Styling

Hvad end din stil er feminin, rå rock chic, klassisk eller boheme, så er smykker og accesories med til at fuldende dit look!

For godt 14 dage siden var jeg med på et photoshoot for tøjmærket Hijabish af Anna von Aabling. Udover Anna bestod teamet af fotograf Mille Ayo, Stylist Kristian Justesen, Model Katrine Obling og undertegnede.

1380849_533225527724_1576955884_nOg selvom jeg synes jeg tænker mere over smykker, accesories og i det hele taget hvilket look jeg gerne vil have (end jeg gjorde for nogle år siden) – Så kunne jeg da tydeligt se, hvor legende let stylisten havde ved at sammen sætte tøj og tilbehør til de forskellige styles vi skulle igennem!Billederne fra den søndag, er ikke offentliggjort endnu, da de skal bruges i forbindelse med promovering af Hijabish, men jeg har fået lov at dele et backstage billede!

Har du selv styr på din stil? Eller kunne du som jeg også tænke dig at blive klogere på det område, kan jeg varmt anbefale at du prøver at tage Tini Owilds stilkerne test på www.stylewise.dk (det er gratis, men kræver tilmelding af nyhedsbrev – som nemt kan afmeldes bagefter).

Og nej, uanset hvilken stilkerne du lander på, betyder det ikke at du ikke må gå udenfor den ”kasse” – det kan også være lækkert at mixe f.eks. det feminine look med en rå læderjakke, så ikke det bliver ALT for sukkersødt!

Din stilkerne skal ses som grundlaget, til den tøjstil, der definerer dig – og sÃ¥ kan du tilføje et par enkelte ting fra en anden stil (pr. look), for at gøre looket mere spændende!

Du kan læse mere om de 6 forskellige stilkerner her; http://www.b.dk/mode/6-stiltyper-find-dig-selv  – Ha en dejlig aften :-)

 

 

Endnu ingen kommentarer.

Skriv en kommentar