3 ingredienser = bløde læber!

De seneste dage er gået med at søge inspiration til bloggen her samt til diverse DIY (gør-det-selv) projekter bla. på Pinterest.com! Her faldt jeg over flere opskrifter på Lip Treatments og Lip Scrubs, som jeg fik lyst til at prøve. Trods de skiftende temperaturer er vintervejret nemlig begyndt at drille mine læber!jukdkkIndtil videre har jeg fået prøvet denne Lip Scrub af… Og den er ihvert fald effektiv og meget nem at lave! Jeg skal nok lige lave en fotoserie, når læberne bliver tørre nok til det igen!!Hvis du har lyst til at prøve den får du opskriften her;

1 tsk honning + 1 tsk kokosolie samt 1 ½ tsk rørsukker. Bland det hele sammen og kom det i en lille krukke. Opbevares i køleskabet og kan holde sig i 2 uger. Kom en smule af blandingen på dine tørre læber og massér blidt læberne i 1 minuts tid inden du skyller blandingen af.

Du kan købe Kokosolie fra Hørkram i diverse større dagligvarebutikker (løvbjerg, kvickly, føtex) eller du kan købe helt ”plain” Palmin!

Efterfølg med pleje af læberne f.eks. Elisabeth Arden 8 hour cream, EOS eller din egen hjemmelavede lipbalm 😉

God fornøjelse!

 

One Response to "3 ingredienser = bløde læber!"

Skriv en kommentar