Endnu en blog tænker du mÃ¥ske – og hvorfor nu det?!

Tester i øjeblikket disse produkter! Indlæg om makeup til studievenlige priser er lige på trapperne!

Tester i øjeblikket disse produkter! Indlæg om makeup til studievenlige priser er lige på trapperne!

Siden midten af december, har der været utroligt stille på min facebook-side  – ikke fordi jeg ikke har haft noget, der var værd at lægge op, men fordi jeg synes mange af de tips og idéer til skønhedspleje og makeup, som jeg gerne vil dele, kan ende med lige lovlig meget tekst for et facebook-opslag!

Jeg har derfor i noget tid overvejet om jeg skulle lave en blog, med dybere forklaringer/billeder mm. Egentlig synes jeg der er utroligt mange blogs på nettet – og det holdt mig tilbage – men alle jeg har spurgt om det, har været positive omkring det! Så opfordret af fotografen Mille Ayo og mine skønne kolleger, har jeg nu kastet mig ud i det!

Mille Ayo og jeg lærte hinanden at kende, da hun gik på medieskolen i Viborg. Vi var fra første møde på bølgelængde og idéerne fløj om ørerne på os! Nu har vi kendt hinanden i lidt over 1 år og Mille er en af de personer i mit liv, der inspirerer og udfordrer mig, får mig til at stræbe efter mere og ikke opgive mine drømme, selvom konkurrencen indenfor makeup artist-faget er hård!

Du kan se en del af vores tidligere projekter på facebook

www.facebook.com/juliemikkelsen.mua          &                 Mille Ayo’s facebook-side: https://www.facebook.com/pages/Photography-by-Mille-Ayo/377199822291113?fref=ts

Allerede nu er der et par shoots i kalenderen! 

I marts måned besøger Mille Ayo igen Viborg og søndaog portrætbilleder, som tages i de skønne omgivelser ved Hald Ege.

Photographer Mille Ayo MUA Julie Mikkelsen Model Tonje

Photographer Mille Ayo
MUA Julie Mikkelsen
Model Tonje

Har du lyst til nogle fantastiske billeder af dig selv, dine børn eller hele familien, så kontakt os for pris og booking samt hvis du har nogle bestemte idéer eller ønsker!

(book via facebook eller mail; milleayok@gmail.com og jma@makeupbyjulie )

 

 

Endnu ingen kommentarer.

Skriv en kommentar